Workshop voor medewerkers

materialen

De workshops die ik beschrijf op deze pagina kan je afnemen voor je team of voor een groep mensen binnen je organisatie.
We stemmen samen vooraf goed af wat de vraag of behoefte is van het team zodat de workshop ook passend is voor de groep mensen die aan de workshop gaan deelnemen.

In een workshop zit educatie en informatie over het specifieke onderwerp.
Daarnaast ga je ook echt (creatief)  aan de slag. Door echt te  doen, ga je ook werkelijk ervaren.

Leren door te doen, te delen en aan de slag te gaan met je team brengt nieuwe inzichten en verbindingen

Workshops

 • Ontdek je eigen hulpbronnen
  Voorop staat ontdekken wat jou helpt om te kalmeren, te ontladen en op te laden. Leren toepassen wat jij als prettig ervaart, ook op de werkvloer. Je weet dan wat je helpt te herstellen.
 • Signaleren en Reguleren
  Gaat over het lezen van signalen, van jezelf en de ander. Signalen van stress en kalmerende signalen. En hoe je jezelf en de ander kan (co)reguleren.
 • Het venster van stresstolerantie (inzicht in je veerkracht)
  Werken volgens het venster van stresstolerantie is een hele mooie tool om inzicht te krijgen over hoe de spanning kan oplopen, wat er met jou of de ander gebeurd. Wat het autonome zenuwstelsel hier mee te maken heeft (poly vagaal theorie), zal ook zeker aan bod komen!
 • De stapel van verlies is er
  Om inzicht te krijgen in de diversiteit van de verliezen die er zijn. Primair en secundair verlies.  Dit weten en begrijpen maakt anders kijken mogelijk.
Praktijk inwezig

Breng je thema in

Het is ook een mogelijkheid om je vraag, thema of behoefte met mij te delen waarop ik een passende workshop maak en creëer.
Er is dus veel mogelijk op dit vlak.